Smøremidler for kortreiste sjøbåter

image 1

Eni Marine har et fullstendig utvalg av produkter for båtmotorer. Disse kan være alt fra små enheter på fiskebåter til store skip som går på mindre raffinert drivstoff.
For hvert tilfelle og hvert krav foreslår Eni de spesifikke høyytelsesoljene som er spesialformulert for å innfri de stadig økende behovene til motorer, spesielt høyeffektenheter.

Oljer har høyytelsesegenskapene som trengs for å forhindre dannelse av avleiringer på en effektiv måte og til å holde komponentene i motoren rene. Typiske eksempler på disse egenskapene er de høyeffektive dispersjonsmidlene som forhindrer at det danner seg slam inne i motoren og samtidig gjør det mulig å fjerne avleiringer som likevel danner seg med sentrifugepumper der det er aktuelt. Rensemidlene forhindrer at det bygger seg opp skorper og karbonavleiringer på stempler og holder stempelspor og oljeringer rene, selv under krevende driftsforhold.

Disse egenskapene forblir stabile selv ved langvarig bruk og sørger derfor for at det er mulig å nå produsentens maksimale antall driftstimer.
En kanskje enklere forklaring er at våre oljer sørger for konstant ytelse over tid, men fremfor alt, leverer det som er viktigst av alt for alle sjøfarere: driftssikkerhet.

Rättsligt meddelande    Integritetspolicy