Smøremidler for bilforhandlere/-verksteder

image 1

Enis kvalitetssmøremidler for passasjerbiler er blitt velfortjent populære blant forhandlere og bilverksteder.
Nye Eni i-Sint er et komplett utvalg av motoroljer, inklusive syntetiske, semisyntetiske og mineraloljer, som er formulert på grunnlag kravene og potensialet til forskjellige typer motorer for alle bruksforhold. I særdeleshet omfatter produktutvalget oljer som er designet for siste generasjons motorer og egner for biler som er utstyrt med dieselpartikkelfilter. I henhold til de siste markedstrendene innfrir Eni i-Sint -produktene alle tekniske krav for passasjerbiler.
Ved siden av utvalget av motoroljer som er livsviktige for serviceprosesser på verksteder, tilbyr vi et bredt spekter av giroljer, smørefett og produkter for tilbehørsfunksjoner (frostvæsker, bremsevæsker og kjedesmøreoljer).

Støtte:
Alltid riktig produkt i motoren: bruk smøremiddelfinneren på vårt nettsted.

For å vise dine kunder at du arbeider med Enis kvalitetssmøremidler , finnes det en rekke reklameartikler tilgjengelig, som Eni-kjeledress, Eni-flagg, Eni-oljeskiftetiketter, Eni-klistremerker, belyste Eni-skilt, Eni-displayer osv. Det er til og med mulig å "pimpe" verkstedet som et Eni-merket verksted!

Ta kontakt med oss hvis du vil ha mer informasjon om våre produkter og tjenester eller gjerne vil ha et anbud.

Rättsligt meddelande    Integritetspolicy