Smøremidler for lastebilforhandlere/-verksteder

image 1

Eni-smøremidler som er spesialdesignet for kommersielle kjøretøyer som varebiler, lastebiler og busser med dieselmotorer, tilbyr utmerket kvalitet til en rimelig pris og innfrir alle sektorspesifikke krav.
Fra Enis forskningslaboratorier kommer det et komplett utvalg av smøremidler for tunge kjøretøyer som tilbyr høy effektivitet, driftssikkerhet og optimal beskyttelse av lastebilmotoren.

Eni er alltid oppmerksom på miljøspørsmål og har produsert et utvalg av toppmoderne smøremidler som ikke bare tilfredsstiller de typiske kravene til veitransportsektoren, men som også tilbyr bedre miljøkompatibilitet.
I-Sigma-utvalget omfatter produkter som benytter pålitelige, velprøvde formuleringer samt ledende teknologier som egner seg for moderne motorer som er utstyrt med utslippsreduserende etterbehandlingssystemer for eksosgass.

Med lyhördhet för dagens miljöfrågor har Eni tagit fram en serie spjutspetprodukter som inte bara tillfredsställer gängse krav för vägtransportbranschen men också medför minskad belastning på miljön. I i-Sigma produktlinje ingår produkter som utnyttjar tillförlitliga, testade sammanställningar och ledande teknologier som lämpar sig för moderna motorer utrustade med efterbehandlingssystem som minskar avgasutsläppet. Ett antal smörjmedel i den här produktlinjen har specialutvecklats för ge en bättre bränsleekonomi och vara mer skonsam för miljön. Med i-Sigma hålls motorerna skyddade i alla väder även under de svåraste körförhållandena. En rekke av smøremidlene i utvalget er spesialformulert for å gi bedre drivstofføkonomi og miljøvern. Med i-Sigma er motoren beskyttet selv under de mest krevende kjøreforholdene og ved alle klimaforhold og temperaturer.
I-Sigma-smøremidler kan brukes trygt i de maksimale oljeskiftintervallene som anbefales av produsenten og samtidig opprettholde sitt opprinnelige ytelsesnivå.

Støtte:
Alltid riktig produkt i motoren: bruk smøremiddelfinneren på vårt nettsted.

For å vise dine kunder at du arbeider med Enis kvalitetssmøremidler, finnes det en rekke reklameartikler tilgjengelig, som Eni-kjeledress,Eni-flagg, eni-oljeskiftetiketter, Eni-klistremerker, belyste Eni-skilt, Eni-displayer osv. Det er til og med mulig å "pimpe" verkstedet som et Eni-merket verksted!

Ta kontakt med oss hvis du vil ha mer informasjon om våre produkter og tjenester eller gjerne vil ha et anbud

Rättsligt meddelande    Integritetspolicy