Motorsykkelforhandlere/-verksteder

image 1

Med et bredt spekter av høyytelsesoljer innfrir Eni kravene til de fleste motorsykler av den mest moderne generasjonen. Dette og den anerkjente høye standarden på individuelle Eni-tjenester gjør at vi kan tilby skreddersydde løsninger for motorsykkelforhandlere og -verksteder som er våre partnere.

Eni i-ride er utviklet ved Enis forskningslaboratorium: et smøremiddel med høyeste effektivitet for motorsykler og scootere, som garanterer effekt, høy ytelse og driftssikkerhet for alle motortyper.
Alle våre produkter er testet i henhold til strenge standarder slik at høyeste kvalitet og beste ytelse er garantert. (API, ACEA, JASO).

Støtte:
Alltid riktig produkt i motoren: bruk smøremiddelfinneren på vårt nettsted. Eni i-Ride-smøremidler kan trygt brukes i henhold til produsentens anbefalinger.

For å vise dine kunder at du arbeider med Enis kvalitetssmøremidler, finnes det en rekke reklameartikler tilgjengelig, som Eni-kjeledress, Eni-flagg, Eni-oljeskiftetiketter,Eni-klistremerker, belyste Eni-skilt, Eni-displayer osv. Det er til og med mulig å "pimpe" verkstedet som et Eni-merket verksted!

Ta kontakt med oss hvis du er interessert i mer informasjon om våre produkter

Rättsligt meddelande    Integritetspolicy