Smøremidler for transport

image 1

Eni-smøremidler som er spesialdesignet for kommersielle kjøretøyer som varebiler, lastebiler og busser med dieselmotorer, tilbyr utmerket kvalitet til en rimelig pris og innfrir alle sektorspesifikke krav.
Fra Enis forskningslaboratorier kommer det et komplett utvalg av smøremidler for tunge kjøretøyer som tilbyr høy effektivitet, driftssikkerhet og optimal beskyttelse av lastebilmotoren.

Eni er alltid oppmerksom på miljøspørsmål og har produsert et utvalg av toppmoderne smøremidler som ikke bare tilfredsstiller de typiske kravene til veitransportsektoren, men som også tilbyr bedre miljøkompatibilitet.

I-Sigma-utvalget omfatter produkter som benytter pålitelige, velprøvde formuleringer samt ledende teknologier som egner seg for moderne motorer som er utstyrt med utslippsreduserende etterbehandlingssystemer for eksosgass.
En rekke av smøremidlene i utvalget er spesialformulert for å gi bedre drivstofføkonomi og miljøvern. Med i-Sigma er motoren beskyttet selv under de mest krevende kjøreforholdene og ved alle klimaforhold og temperaturer.

I-Sigma-smøremidler kan brukes trygt i de maksimale oljeskiftintervallene som anbefales av produsenten og samtidig opprettholde sitt opprinnelige ytelsesnivå.

Støtte:
Alltid riktig produkt i motoren: bruk smøremiddelfinneren på vårt nettsted.

Rättsligt meddelande    Integritetspolicy