Personvern

Prinsipper
Eni er glad for at du besøker nettstedet vårt og er interessert i vårt selskap og produkter. Vi tar beskyttelse av dine personlige opplysninger meget alvorlig, og vår prioritet er tillitsfull samarbeid når du besøker vår nettsider. For oss er det standard praksis å følge de rettslige bestemmelser for datavern.
Våre ansatte er forpliktet til å ivareta hemmeligholdelse av data (taushetsplikt), og får regelmessig opplæring i datavern og datasikkerhet.
Nedenfor vil vi gjerne forklare i korte trekk hvordan vi beskytter dine data og hva det betyr for deg når du benytter deg av våre tilbud online.

1. Tilgangsdata
(1) Når du besøker vårt nettsted, innhenter Eni tilgangsdata som lagres til back-up-formål og som hjelper oss med å identifisere deg:
– navnet til din Internett-leverandør (ISP)
– landet du kommer fra
–nettstedet du besøkte oss fra
–søkeord, hvis du kom til vårt nettsted via en søkemotor
– nettstedene du besøkte med oss
–nettleseren og operativsystemet som du brukte for tilgang til vårt nettsted
– filene du lastet ned fra vårt nettsted
(2) Disse data evalueres av Eni for å finne ut om, og vurdere brukeratferd. Det er ingen person-relatert bruk av dine data.

2. Personlige opplysninger
- Personlige opplysninger er informasjon som brukes uttrykkelig til å finne din identitet. Personlige opplysninger omfatter informasjon slik som ditt navn, postadresse eller e-postadresse.
– I tillegg til tilgangsdata lagrer vi også personlige opplysninger, men kun hvis du gir de til oss frivillig, for eksempel når du registrer deg, for en undersøkelse, trekning eller en kontaktforespørsel.
–Videre brukes personlige opplysninger kun i den utstrekning det er nødvendig, og kun til det avtalte formål eller i den utstrekning det lovlig er tillat. Eni bruker krypteringsmetoder i sikre domener for sikker overføring av dine data. Det betyr at ingen andre på Internett kan lese kommunikasjonen mellom din nettleser og, for eksempel, vårt bestillingssystem.
– Alle data lagres på spesielt beskyttede servere til Eni. Videre, hvis du bruker vårt bestillingssystem, anses det som du gir ditt samtykke til at Eni og dens partnere lagrer og bruker dine data.

3. Overføring av personlige opplysninger til tredjeparter
– Eni tilbyr også sine tjenester i samarbeid med utvalgte partnere. De er underlagt de samme strenge reglene til datavernloven, og er også innlemmet i Enis konsept for datavern.
– Personlige opplysninger overføres kun
– når bestillingsopplysninger blir behandlet, for eksempel ved online bestillinger
– i individuelle tilfeller når du tidligere har gitt ditt samtykke.
– Eni videre leverer ikke til tredjepart ytterligere informasjon som informasjon gitt frivillig på fokale interesser.
– Personlige opplysninger er overført til statlige institusjoner og myndigheter bare i den utstrekning som er pålagt av lov eller som beordret av domstolene.

4. Rette til å tilbakekalle samtykke
- Hvis du skriftlig ber Eni eller representanten ansvarlig for deg til å endre, slutte å bruke eller slette dine personlige data, skal vi selvfølgelig gjøre det umiddelbart.
– Hvis du er registrert som en bruker tilbyr vi den anledningen til å se opplysningene selv, og om det er nødvendig, slette eller endre dem.

5. Informasjonskapsler og annet aktivt innhold
- Informasjonskapsler er små tekstfiler som brukes verden over og i Frankrike av mange nettsteder. I løpet av ditt besøk er informasjonskapsler opprettet på vårt nettsted og lagret av vår server på din harddisk.
– Våre informasjonskapsler inneholder ingen person-spesifikke opplysninger.
– Videre kan informasjonskapsler lagret av våre servere kun leses av oss, og ikke av noen nettsteder til tredjeparter. De fleste nettlesere er satt opp slik at de automatisk godtar informasjonskapsler.
– Du kan deaktivere denne funksjonen i din nettleser dersom du ikke ønsker å dra fordelene av informasjonskapsler. Dette krever at du endrer nettleseren individuelle preferanseinnstillinger. Du kan selvfølgelig også se vårt nettsted uten informasjonskapsler. Men dette kan resultere i en begrenset funksjon av våre tilbud.
– Av sikkerhetsmessige grunner kan du i nettleseren når som helst deaktivere Javascript, ActiveX eller andre kontrollelementer og skriptspråk på nettsteder som inneholder kjørbare filer. Men du kan fremdeles navigere våre nettsider uten Javascript.

6. Linker
Noen av Enis nettsider inneholder linker til andre nettsteder. Vi gransker disse linken med rimelig aktsomhet. Eni er ikke ansvarlig for innholdet til nettstedet vi linker til. Eni er heller ikke ansvarlig for innholdet til nettstedet som refererer til oss.

7. Reservasjon av rettigheter
Eni forbeholder seg retten til å endre denne personvernpolicyen til enhver tid mens vi ivaretar bestemmelsene i personvernlovgivning.

Spørsmål og kommentarer
Ved spørsmål eller forslag vedrørende Enis datavern kan du sende de via e-post til vår ansvarlige for datavern.
Revidert: 1.8.2011
Anvarlige for datavern
Eni Benelux BV
Eemhavenweg 50
P.O Box 9410 NL-3007 AK Rotterdam (Nederland)
Tlf.: +31 (0) 102941555
Faks: +31 (0) 104294594

Rättsligt meddelande    Integritetspolicy